Skip to main content

Gardiner på mål

  • Vi laver gardiner på mål
  • Vi laver stænger på mål
  • Vi laver / sælger solafskærmning på mål
  • Vi slæger reservedele til gardiner og solafskærmning
Kontakt os

Gardiner på mål

Gardiner er ofte prikken over i’et i et rum. De er med til at skabe den helt rette stemning i rummet, og samtidig tjener de naturligvis et praktisk formål. Gardinerne spiller faktisk en større rolle, end du måske umiddelbart går og tror, og derfor er de også værd at fokusere på.

Hos Berry Curtains er vi specialister i gardiner og forskellige former for solafskærmninger. Har du brug for nye, flotte gardiner, der kan være med til at løfte boligindretningen til nye højder, er du derfor også landet det rette sted. Vi syr smukke gardiner på mål til alt lige fra det private hjem til campingvognen, butikslokalet eller båden.

Vi er med dig fra start til slut

Hos Berry Curtains brænder vi for det, vi laver, og vi har mange års erfaring med gardiner på mål. Derfor kan du naturligvis også forvente at få kyndig vejledning, når du går til netop os for at få syet dine nye gardiner. Vi hjælper dig gerne med at vælge materialer, farver og design, og vi finder – sammen med dig – frem til den allerbedste løsning i det konkrete tilfælde.
Vi er en mindre forretning, og vi vægter de gode kunderelationer højt.

Derfor kan du også være sikker på, vi gerne går den ekstra mil for at yde en service, der er noget ud over det sædvanlige.

Når du går til os for at få syet gardiner på mål, får du naturligvis et slutresultat, der er lige i øjet. Vi vægter den gode kvalitet utroligt højt, og du får derfor også gardiner, der holder sig flotte og funktionelle længe efter, du har købt dem. Alle materialer til vores gardiner på mål er nøje udvalgt med fokus på netop den høje kvalitet, og samtidig er der ikke en finger at sætte på kvaliteten af vores arbejde.

Kort og godt er vi de rette at gå til, hvis du vil have gardiner på mål i højeste kvalitet.

Referencer

SKRIV TIL OS