Skip to main content

Ny kaleche til bil

  • Vi reparer kalechen hvis den er istykker
  • Vi monterer ny kaleche hvis den gamle ikke kan repareres
  • Vi tilbyder og udskiftning af de dele der kan udskiftes
  • Vi sælger diverse knapper og imprægnering
Kontakt os

Ny kaleche til bil

Er din bils kaleche blevet beskadiget? Eller trænger bilen blot til at blive piftet op? Så lad os hos Berry Curtains producere en ny kaleche til din bil. Vi kan være behjælpelige uanset bilmærke og -model, og du kan være sikker på at få et godt og langtidsholdbart resultat, når du lader os om at fremstille kalechen.

Vi har mange års erfaring med kalecher, og vi kan vores kram. Du kan derfor også helt roligt lægge din bils nye kaleche i vores hænder, og du kan være sikker på at få kyndig vejledning fra start til slut i projektet. Vi kommer med vores besyv i forhold til både materialer og design, ligesom vi naturligvis lytter til dine ønsker og krav. I fællesskab finder vi således frem til den bedste løsning, når du skal have fremstillet en ny kaleche til bilen.

Hvert eneste projekt er unikt, og der er ikke nogen fast formel for, hvordan en opgave løses hos os. Hos os kan du altså være sikker på at få en løsning, der er 100 % skræddersyet til dig og din bil – bogstaveligt talt.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en ny kaleche til bilen

Berry Curtains er en mindre forretning, hvilket er med til at skabe tryghed for dig som kunde. Du bliver ikke væk i mængden af kunder, og du kan være sikker på at få god, personlig betjening hele forløbet igennem. Vi går meget op i de stærke kunderelationer, og vi tager os altid god tid til at give dig den bedst mulige service – og det bedst mulige resultat.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få en ny kaleche til bilen? Så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan ringe til os på 30 20 00 76 eller sende en mail til bc@berrycurtains.dk.

Referencer

SKRIV TIL OS