Skip to main content

Ombetrækning af bådhynder

  • Vi skærer nyt skum til båd, campingvogn
  • Vi skræddersyer betræk efter kundes ønske
  • Vi laver betræk i stof, nappa eller læder
  • Vi laver også knapper til hynder i diverse størelser
Kontakt os

Ombetrækning af bådhynder

Trænger båden til nyt liv? Så er du landet det helt rette sted. Hos Berry Curtains kan vi nemlig tilbyde at ombetrække hynderne i din båd, så den igen kommer til at stå knivskarpt. Dét kan være relevant, hvis betrækket er gået i stykker eller er blevet lidt for medtaget af vind, vejr og snavs. Ligeledes er ombetrækning af bådhynder naturligvis relevant, hvis du ganske enkelt synes, båden trænger til at blive piftet op.

Med ombetrækning af bådhynder kan du hurtigt give båden et helt nyt udtryk. Farver og materialer til hynderne spiller en afgørende rolle for bådens samlede look, og uanset hvilken stilmæssig retning du gerne vil trække din båd i, kan vi få det til at ske. Vi skræddersyr – bogstaveligt talt – løsningen til dig og din båd, så den bliver lige nøjagtig, som du gerne vil have den.

Vi er en professionel og tillidsfuld samarbejdspartner

Hos Berry Curtains går vi meget op i at skabe en god relation til vores kunder. På den måde tror vi på, vi når frem til det bedst mulige resultat. Vi er en mindre forretning, hvor vi tager os god tid til vores kunder, og hvor vi vægter det gode håndværk højt. Vi ved kort og godt, hvad vi laver, og vi tilgår enhver opgave med udbredt professionalisme og en god portion personligt engagement.

Man kan ikke komme uden om, at ombetrækning af bådhynder er et større projekt, og derfor skal du også føle dig helt tryg, når du lægger det i vores hænder. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i ombetrækning af bådhynder.

Du kan ringe til os på 30 20 00 76 eller sende os en mail på bc@berrycurtains.dk, så tager vi en snak om mulighederne.

Referencer

SKRIV TIL OS