Skip to main content

Ny kaleche til båd

  • Vi skræddersyer kalechen til båden
  • Vi bruger de bedste materialer som vi kan stå indfor
  • Vi slæger også diverse knapper til båden
  • Vi slæger også imprægnering
Kontakt os

Ny kaleche til båd

Hos Berry Curtains kan vi fremstille en ny, flot kaleche til din båd, hvis den gamle er gået i stykker, eller hvis du blot synes, din båd trænger til en makeover. Vi fremstiller kalecher til alverdens forskellige typer både, og uanset størrelsen på båden kan vi være behjælpelige.

Vi har mange års erfaring med kalecheproduktion, og mangler du en ny kaleche til båden, kan du derfor også helt roligt gå til os. Vi skræddersyr naturligvis løsningen, så den til perfektion imødekommer dine behov og krav. Vi kommer gerne med forslag til design og udformning, men har du specifikke ønsker og præferencer, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage. I fællesskab finder vi frem til den absolut bedste løsning.

Foruden at vi kan producere en ny kaleche til båden, kan vi naturligvis også tilbyde professionel reparation af bådkalecher. Det er som regel billigere at reparere kalechen end at producere en helt ny. Er kalechen – bortset fra dens skade – i god stand, giver en reparation derfor ofte god mening.

Vi brænder for gode, holdbare løsninger

Hos Berry Curtains sætter vi en dyd i altid at levere et godt og solidt stykke håndværk. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, vi bruger, og det kan tydeligt ses. Det resulterer nemlig i holdbare og gennemførte løsninger, der kan være til glæde og gavn både nu og i lang tid frem.

Vi er en mindre forretning, hvilket betyder, at du altid får vores udelte opmærksomhed, når du kommer til os. Den gode relation til kunden er en topprioritet for os, og vi gør altid vores ypperste for at levere en service, der er ud over det sædvanlige.

Mangler du en ny kaleche til båden, er du velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om dine muligheder.

Referencer

SKRIV TIL OS