Skip to main content

Reparation af bilsæder

  • Vi reparer dine sæder hvis de er istykker
  • Vi reparere betræk med nappa, læder, stof eller originalt hvis det er muligt
  • Vi reperer skummet når det er defekt
  • Vi forstærker også skummet på nye sæder såcdet holder længere
Kontakt os

Reparation af bilsæder

Hos Berry Curtains tilbyder vi professionel reparation af bilsæder i både nye og ældre biler. Hvad end der er sket en reel skade på et bilsæde, eller der er tale om slitage gennem længere tid, kan vi hjælpe dig med igen at få bilsædet til at tage sig godt ud.

Mange bilsæder bliver med tiden slidt – særligt i den side, hvor man stiger ind og ud. Det kan resultere i huller i sædernes betræk, hvilket ikke ligefrem pynter på bilens samlede look. Ligeledes kan der naturligvis, ved et uheld, laves en flænge eller et hul i et sæde.

Uanset hvad der gør sig gældende i dit tilfælde, kan vi hjælpe med en professionel reparation af bilsæder. Vi sørger for, at bilsæderne kommer til at shine og sikrer naturligvis, at de rent stilmæssigt kommer til at matche resten af bilens interiør. Ønsker du at ændre på bilens look ved hjælp af en ny form for betræk, kan vi også klare dén.

Din pålidelige samarbejdspartner

Hos Berry Curtains gør vi meget ud af vores kunderelationer. Vi er en mindre forretning, og det betyder, at du ikke blot er endnu et nummer i rækken som kunde hos os. Du kan være sikker på at få vores udelte opmærksomhed, når du lader os klare en reparation af bilsæder for dig, og du vil kunne mærke vores personlige engagement i dit projekt.

Vi kan vores kram, og vi kommer altid gerne med vejledning og gode råd. Samtidig skal du naturligvis ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle særlige ønsker, præferencer eller krav. Sammen finder vi frem til en god løsning.

Vil du høre mere om reparation af bilsæder? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 30 20 00 76 eller sende en mail til bc@berrycurtains.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Referencer

SKRIV TIL OS