Skip to main content

Berry Curtains

  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

Om Berry Curtains

Berry Curtains er en mindre specialforretning med hovedsæde i Hadsund. Ved opstarten i 2015 var det primære fokus gardiner, blev uddannet Autosadelmager som i daglig tale kaldes for Sadelmager, men i dag har vi udvidet med flere andre arbejdsområder. Blandt andet kan vi være behjælpelige med produktion og reparation af kalecher til både og biler, ligesom vi ombetrækker hynder til for eksempel både og campingvogne, Boligtextiler såsom puder og sengetæpper.

Har bilsæderne brug for en kærlig hånd, kan vi reparere eller ombetrække dem, ligesom vi naturligvis fortsat kan tilbyde alt inden for gardiner og solafskærmninger.

Uanset hvad du har brug for vores hjælp til, kan du være sikker på at få service i verdensklasse hos os. Netop fordi vi er en mindre forretning, bliver du ikke blot endnu en kunde i rækken hos os, og det tror vi på, er en af vores forcer. Vi tager os tid til at pleje de gode kunderelationer, og vi er personligt engagerede i ethvert projekt, vi giver os i kast med. Det giver et godt slutresultat samtidig med, at du som kunde kan føle dig fuldkommen tryg ved at overlade din opgave til os.

Vi sælger også tæpper fra Fletco Carpets der er dansk produceret som her til huse i Bording.

Kontakt os for at høre mere

Har du brug for vores hjælp til det ene eller andet projekt, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak om de mulige løsninger i det konkrete tilfælde, ligesom vi kan komme med et uforpligtende tilbud, når vi ved, hvad din opgave består i.

Du kan besøge os i Hadsund, men vi kommer også gerne ud til dig, hvis der for eksempel skal kigges på en båd. Er der langt at køre, kan der blive opkrævet et gebyr for kørslen, hvilket du kan høre mere om, når du kontakter os.

Vi hører gerne fra dig på telefonnummeret 30 20 00 76 eller på mailadressen bc@berrycurtains.dk. Vores butik i Hadsund er åben efter aftale, så grib endelig fat i os, hvis du ønsker at aflægge visit.

Samarbejdspartnere / Leverandør

SKRIV TIL OS