Skip to main content

Reparation af bådkaleche

  • Vi reparer kalechen hvis den er istykker
  • Vi laver også omforandringer hvis dert er muligt
  • Vi udskifter og lynlås
  • Vi sælger også diverse knapper og imprægnering
Kontakt os

Reparation af bådkaleche

Er kalechen på din båd gået i stykker? Bare rolig, vi reparerer den gerne for dig. Uanset om der er brug for en større eller mindre reparation, er vi de rette til at varetage opgaven, så kontakt os endelig, hvis bådkalechen har brug for førstehjælp.

Skulle det være nødvendigt med en helt ny kaleche, kan vi naturligvis også klare dét, men ofte kan man komme langt med en grundig reparation, hvilket som regel vil være en billigere løsning. Er du i tvivl om, hvorvidt kalechen står til at redde eller ej, hjælper vi dig naturligvis med at vurdere sagen og for eksempel afgøre, om det bedre kan betale sig at få syet en spritny kaleche i stedet for at reparere på den gamle.

Professionel reparation af bådkalechen – på dine præmisser

Berry Curtains er en mindre forretning, hvilket betyder, at du får vores udelte opmærksomhed, når du får os til at udføre en reparation af bådkaleche. Vi vægter den gode relation til vores kunder højt, og det vil du uden tvivl kunne mærke, når du lægger din bådkaleche i vores kompetente hænder. Vi tilgår enhver opgave med udbredt professionalisme og sætter en dyd i altid at udføre et solidt stykke arbejde.

Vi har mange års erfaring med både reparation og produktion af bådkalecher, og du kan derfor også ganske roligt lade os varetage opgaven, hvis kalechen på din båd har brug for en kærlig hånd. Vi kan vores kram og går altid langt for at sikre os, at vi imødekommer alle dine behov, krav og ønsker.

Er du interesseret i at høre mere om reparation af bådkalecher? Så kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om dit projekt. Du kan ringe til os på 30 20 00 76 eller sende os en mail på bc@berrycurtains.dk, hvis kalechen på din båd skal repareres.

Referencer

SKRIV TIL OS